nedeľa 24. septembra 2017

Ako sa starám o moju tvár

Ahoj :) vítam ťa na opäť mojom blogu. 
Dnes ti prezradím akú pleť mám, ako sa o ňu starám a aké prípravky mi vyhovujú.






Ja mám pleť zmiešanúmastnú. Sú obdobia, kedy ju mám úplne normálnu ale to je bohužiaľ iba pár krát v roku, čo ma veľmi mrzí ale zdedila som ju po mojej mamke. Dievčatá ktoré majú mastnú pleť mi budú určite rozumieť. Najviac sa mi mastí nos. Proste môžem používať hoci aké masky a krémy no nos mám mastný neustále.

Veľa ľudí si myslí že ak má mastnú pleť, netreba ju hydratovať a krémovať, čo vôbec nie je pravda. 
Každú pleť treba krémovať. Ja používam úplne random krémy, ktoré máme doma. Nedávam si veľmi záležať na tom s čím si tvár nakrémujem. Teraz používam tento krémik od Oriflame Love Nature Day Cream. Je to obyčajný denný krém, ktorý vonia ako ruže, je to taká príjemná vôňa kvetov. 



Pred tým než si dávam makeup, používam toner tiež od Oriflame Pure skin, face toner.
Je proti čierným bodkám a pre mastnú pleť, dosť chemicky vonia no neviem posúdiť či tvár zjednotí. Ja ho skôr používam zo zvyku :D 



Na odličovanie používam dva produkty. Micelárnu vodu od YVES ROCHER Sebo Vegetal o ktorej som už trochu písala. Bola pri časopise EMMA v plnom 200 ml balení. Nádherne vonia a krásne odlíči pleť, dokonca aj oči bez čiernych fľakov, aj keď jej treba dosť veľa na taký poriadny make up. 



Druhý produkt je na vyčistenie pleti, určite nie očí!!! Je to CleanandClear Deep Clenasing. Táto voda je ekrazit prvého stupňa :D Proste extrémna pleťová voda na odmastenie po celom dni. Má vysoký obsah alkoholu ale na mastnú pleť je to podľa mňa jediná záchrana. Ja ju volám oranžová zázračná vodička. Nesmie sa však dostať do očí a ani do jeho okolia lebo veľmi štípe oči. Pre efekt ju treba používať každý deň. Ja si ju dávam vždy večer pred spaním. Čítala som na ňu rôzne recenzie, no mne vôbec nespôsobuje to čo písali ostatné baby, že sa im pleť zhoršila alebo tak. Mne vážne pomohla aj keď je veľmi agresívna. 



Masky na tvár si dávam málo kedy. Ja používam masky od Balea. Majú ich rôzne napríklad zlupovacia, bahenná, čerešňová, medová ktorá je na ukludnenie, tak tú som si dávala 24/7 pred maturitou :D a kopec no ja teraz doma mám melónovú ktorá je hydratačná. Je príjemná, celkom pekne hydratuje, no nie je to nič extra. Prípravky od Balea mám veľmi rada. Cena sa rovná kvalite, čo je pri drahších značkách niekedy nevýhoda že niečo stojí 10€ no kvalitou to je na 3€. Ja som spokojná. Za 1€ maska na dva použitia, Za mňa super :)


ĎAKUJEM ti že si si našla čas si prečítať tento článok, ak sa ti páčil určite nechaj komentár a zanechaj odber. Veľmi ma potešíš. 

O čom by mal byť ďalší článok? 
Určite mi to napíš do komentára. :)




3 komentáre:

  1. Clean and Clear mi vždycky pleť maximálně vysušil, ale to bude možná tím, že nemívám mastnou pleť. Yves Rocher používám teď nově a nemůžu si ho vynachválit :)

    LADY LENNA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tiež mám rada masky od Balea. Hlavne zinkovú, tú si kupujem dookola. Skúšala som aj tú s morskou soľou a chystám sa na medovú. Dúfam, že medová bude podobná ako medová maska Nivea, tá je vynikajúca hlavne teraz v zime.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť