utorok 12. septembra 2017

Ako skladujem kozmetiku

Ahoj :) vítam ťa na mojom blogu. 
Dnešný článok, bude o mojom skladovaní kozmetiky.
V blízkej budúcnosti, sa chystám do IKEI, kde si chcem kúpiť nejakú peknú skrinku, na kozmetiku. Zatiaľ ju mám takto, na poličkách a po novom som si musela vyčleniť jednu policu v mojej skrini, kde mám oblečenie, lebo sa mi kozmetika trošku hromadí a už som ju nemala kde dať.
Dúfam že sa ti článok bude páčiť. :)



Začneme pri organizéroch ktoré mám na poličke :) Organizéry mám z Aliexpressu, kto ešte nevidel článok tak TU si ho môžte pozrieť :)


V prvom organizéry mám tieto veci :)
Mám tu produkty na obočie, riasenky, korektory a rôzne ceruzky na oči alebo kontúrky :)
Organizér mám z Aliexpressu. 
                                                                           




V tomto organizéry mám makeupy, primer, lícenky, púdre a produkty na kontúrovanie. :)
Aj tento organizér mám z Aliexpressu.
                                                                        




Pri očných paletkách, som ako organizér použila stojan z kancelárskych potrieb. Má dva prehriady a zatiaľ sa mi tam očné tiene zmestia, no objednávala som si nejaké tri nové, tak uvidíme ako to potom zorganizujem :)
Stojan je z Nemecka. 
                                                       




V poslednom čase, som dosť maniačka na rúže a sa mi začali hromadiť, tak som hľadala presne takýto stojan na rúže, no na rôznych e-shopoch, ich mali veľmi predražené, tak som si tento kúpila taktiež z Aliexpressu :D Ako inak :D  No teraz som si objednávala nejaké ďalšie rúže, takže si asi musím kúpiť ešte jeden :) 
                                                              




Takto mám zoradené moje štetce a beauty hubky. Ten stojan v ktorom sú tie veľké štetce a blendovacie, je spojený a mám ho z TEDDY. Potom tie malé štetce sú v obyčajnom sklíčku od sviečky a taktiež aj hubky.
                                                           




V tejto šperkovnici mám antiperspirant (tento od Garnier Ultra Day je najlepší antiperspirant!!!), parfém a dve rovnaké toaletné vody, ktoré používam už asi tri roky, pretože sú skvelé.
Mám ich v šperkovnici, lebo ju nepoužívam, tak som tam dala tieto veci :)
                                                            





Tak a tu mám veci na pleť, farbu na obočie, rôzne vzorky z časopisov, umelé riasy ktoré nepoužívam.
Chcem ti odporučiť čistiacu micelárnu vodu od YVES ROCHER, ktorá je teraz v plnom 200 ml balení ako darček k časopisu EMMA, takže si ho určite choď kúpiť. Máš na výber túto čistiacu, hydratačnú alebo upokojujúcu :)
                                                    




Šuflík 1 :)

Tu mám tyčinky do uší, čistiace tampóny a umelé mihalnice ktoré sa snažím používať :D 
                                                          


Šuflík 2 :)

Tu mám mono očné tiene, ktoré vôbec nepoužívam a naušnice. 
Mám ich v pozapichované v polystyrenových obaloch, od sklíčok na mobil čo mi prišli z Aliexpressu.
                                                           






ĎAKUJEM ti že si si našla čas si prečítať tento článok, ak sa ti páčil určite nechaj komentár a zanechaj odber. Veľmi ma potešíš. 
O čom by mal byť ďalší článok? 
Určite mi to napíš do komentára. :)



4 komentáre:

  1. Pěkné organizéry, já mám doma skříňku se zrcadlem a tam to mám tak nějak uspořádané a pak mám ještě dva kosmetické kufříky :) micelární vodu od Yves Rocher mám teď nově jsem na ni celkem zvědavá, dost mě teď trápí pleť a dostala jsem nějaké antibiotické vodičky. Takže mám doma momentálně pečující kosmetiky, že bych si mohla otevřít obchod :D asi bych si měla pořídit další šuplíky :D

    LADY LENNA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem :) no ja práve tiež potrebujem nejakú skrinku kde by som si to mohla uložiť do šuflíkov pretože keď utieram prach tak sa mi nechce stále všeko dvíhať a prekladať...najlepšie je mat skrinku zo šuflíkami :) Ja ju mám tiež novú a som sňou spokojná, pekne pleť vyčistí a nááááááádherne vonia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvelý nápad s tými zapichovacimi náušničkami a obalom od skla na mobil. Ja som si stojany na náušnice vyrobila zo starých kalendárov. Keby ťa to zaujímalo, mrkni na môj článok: http://kraskaazviera.blogspot.sk/2015/04/ekologicky-stojan-na-nausnice-z.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj mne sa páčia tie tvoje :) len napríklad ako to riešiš ked ti tam sadá prach ? :) ja som dosť alergická na prach, neznášam ked mám na veciach prach tak neviem či by mi to nevadilo :)

      Odstrániť