piatok 15. septembra 2017

Moja zbierka rúžov :)

                       Moja zbierka rúžov

Dnes je chill deň, sviatok, zobudila som sa, brázdim po Youtube a romýšľam čo produktívne, by som dnes mohla urobiť. 
Napadlo ma že napíšem nejaký článok o kozmetike. Očné tiene alebo rúže? Nakoniec zvíťazili rúže. Chcela som počkať na rúže ktoré mi ešte prídu z Aliexpressu, ale ešte len pred týždňom som ich objednávala, tak to ešte bude trochu trvať, potom na nich urobím samostatný článok :) 
Niektoré rúže netuším odkiaľ ich mám, tak tam ti napíšem iba jeho vlastnosti :)


1. Golden Rose Beauty Lipgloss, odtieň Ultra Shine 206
2.Golden Rose Beauty Lipgloss, odtieň Ultra Diamonds 110
*sú to lesky čiže nezaschnínajú, mám radšej matné rúže preto ich nepoužívam ale sú fajn, nelepia pery, no jedlo a pitie nezvládajú :)

3. HUDA BEAUTY Liquid Matte, odtieň ICON- je to fake z Aliexpressu, po nanesení hneď zaschne, krásne vonia, no nedáva veľký priestor pre chybu keďže sa ani nedá zotrieť keď sa pomýlite a ja som to teraz z ruky dávala dole dezinfekčným roztokom čo určite nebudem používať na pery, preto ho rovno hádžem do koša.

4.FREEDOM, odtieň 105 Heat- je to lesk, na perách ho ani nevidno pretože je to veľmi svetlý odtieň.

5.DUX Lingerie Liquid Lipstick, odtieň 14- je to fake  z Aliexpressu, je skvelý, pekne zaschne, je to krásna farba, nemá vôbec žiadnu chybu, určite odporúčam.

6.Liyada Matte Lipstick, odtieň KOKO- je to fake z Aliexpressu, je dobrý ale trocha lepí pery, je pekne pigmentovaný.

7.ESSENCE matt matt matt, odtieň 02 Beauty Approved- je dobrý ale vôbec nie matný, nevydrží jedlo ani pitie, no taký skvelý odtieň som ešte nikdy nemala preto ho používam skoro vždy.

8.IMAGIC Lipgloss, odtieň 20- pekná farba, no po čase sa drolí a lepí pery čo je dosť nepríjemné. 




1.Weststar lipstick- obyčajný červený rúž, drží pekne, je pekne pigmentovaný, netuším odkiaľ ho mám.

2. MISS SPORTY,odtieň 032 NEW AGE- je to príjemný fialový rúž, zanecháva taký polomatný finish, veľmi ho nenosím pretože si myslím že mi nepristane.

3.Oriflame- svetlo hnedý príjemný rúž, výdrž slabá.

4.MAKEUP REVOLUTION Lipstick, odtieň Nude- v príspevku letné nákupy, som hovorila že je na mňa príliš svetlý tak ho nenosím, no išla som raz z priateľom večer do mesta tak že ho vyskúšam ešte raz a večer bol skvelý :D Je to asi čudné ale na prirodzenom svetle je hrozný no večer vyzeral skvelo :)

5.MISS SPORTY My BFF Lipstick, odtieň 201 My Amazing Fuchsia- pekný ružový rúž, má peknú výdrž, rada ho nosím aj keď nie často. Je taký polomatný.

6.PUPA MILANO Miss Velvet matt, odtieň 200- pekná jemná ružová farba, je krásny matný, a tiež je na mojich perách krajší večer :D Baby napíšte mi do komentára či máte aj vy podobné pocity že niečo na vás vyzerá lepšie večer :D 

7.Balm Lipstick, odtieň 131- je z Aliexpressu, baby pink farba, treba viac vrstiev no potom to žiaľ nevyzerá pekne takže ho ani nenosím.

8. Jordana Lipstick Matte, odtieň 62 Blazing Mango- krááásna farba, vydrží tak 4-5 hodín, na jedlo a vodu som ho neskúšala, ale je fakt úžasný.  Za cenu 1.96€, je skvelýýýýýý!!!! :)

9.Jordana Lipstick Matte, odtieň 18 Cafe- tak a najlepšie nakoniec. Milujem, milujem a ešte raz milujem hnedé rúže. A tento je naozaj najlepší hnedý rúž aký som kedy mala! :) Fakt je výborný, vôbec sa mi neotláča, výdrž bez jedla tak 4-5 hodín, no po jedle si stačí iba jemne prejsť po strede pier. Určite si ho kúpte (ja ich mám z Krasotika.sk), majú tam ešte veľa krásnych odtieňov, najradšej by som vyskúšala všetky.


ĎAKUJEM ti že si si našla čas si prečítať tento článok, ak sa ti páčil určite nechaj komentár a zanechaj odber. Veľmi ma potešíš. 

O čom by mal byť ďalší článok? 
Určite mi to napíš do komentára. :)







4 komentáre:

  1. Essence a Miss Sporty mám taky, ale už jsem je dlouho nepoužila :D pěkná sbírka laků :)

    LADY LENNA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekná zbierka, ja mám doma rúže asi tak dva dokopy, ale som s nimi spokojná. Moje rúže sú značky Rimmel a ešte sú podľa mňa dobré tie od Max Factor. Z tvojej zbierky som veru neskúšala ani jeden.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť