štvrtok 1. februára 2018

Testujem kozmetiku s Missha.sk #2

Ahoj :) vítam ťa opäť na mojom blogu.
Tento článok je prvý v tomto roku, preto by som ti asi ako posledná chcela popriať všetko dobré do roku 2018 a nech je lepší ako ten predošlý rok.

Dnešný článok vznikol v spolupráci so značkou Missha.
Dostala som od nich na vyskúšanie pár produktov, no ja som testovala iba jeden, pretože ostatné som Vám dala do súťaže na mojom INSTAGRAME, kde ma určite sleduj, pretože tam som aktívnejšia ako tu :D 


Niečo o značke Missha. Je to značka ktorá vznikla v roku 2000, založením e-shopu a prvá kamenná predajňa vznikla v roku 2002 v Južnej Kórei. V Južnej Kórei je aj táto kozmetika vyrábaná. 

Ako som už písala, pani zo stránky http://missha.sk, bola taká zlatá že mi dovolila vybrať si čo chcem testovať. Dlho som rozmýšlať nemusela, pretože od značky Missha je ikonický produkt a to BB krém MISSHA M Perfect Cover tak som si ho teda vypýtala. Na výber tam bolo z viacerých odtieňov a ja ako bledula som si vybrala ten najsvetlejší čo je odtieň No.21.
V balíčku boli taktiež produkty na tvár a to plátenná maska s mangom, nočná maska a mnoho vzoriek toho BB krému.
Ja som sa rozhodla že si nechám iba BB krém a ostatné produkty vám dám do súťaže ktorá už aj má výherkyňu a preto gratulujem Zuzke :)  Takže budem hodnotiť iba BB krém.
       
    Kúpiš TU
     Kúpiš TU


Poďme si už povedať aký je tento BB krém.
Čo sa týka zloženia tak na stránke majú napisané :"V zložení tohoto krému sa nachádza extrakt rozmarínu, olej zo semien ruže a jojoby, makadamový olej, extrakty vodných rias a kaviáru, kolagén a kyselina hyaluronová, arbutín a adenozín. Vďaka svojmu zloženiu krém podporuje tonus pokožky, robí ju pevnou a vypnutou, hydratuje a vyživuje ju vitamínmi. Vďaka extraktu z harmančeka, má krém tiež hojivý a ukľudňujúci efekt."

Čo je tiež super že má SPF42 čo je skutočne veľa a taktiež má aj PA čo je doba ochrany proti UVA (UVA žiarenie  je zodpovedné za prejavy starnutia na koži zo slnka) a čím viac "+" tým vyššia ochrana. Tento BB krém ma PA+++ čo znamená že má ochranu pred UVA žiarením až po dobu viac ako 8 hodín.


     Kúpiš TU
Odtieň mi veľmi pekne sadol, vyzerá ako na obrázku, má podľa mňa taký neutrálny poddtón, ani do ružova ani do oranžova. Nádherne vonia, vôbec to nieje násilné a na pleti to necítite. Čo sa týka konzistencie tak je trošku hustejší ako som čakala, no pri roztieraní mi to vôbec nerobilo problém. Skúšala som rôzne spôsoby nanášania no najlepšie sa mi rozotieral prstami. Má výbornú kryciu schopnosť!! Nezaslúži si názov BB krém, pretože má strednú-vyššiu kryciu schopnosť. Jednoznačne baby ktoré nemajú akné, ani žiadne začervenania a majú peknú pleť, toto im určite bude stačiť v jemnej vrstve. Čo sa týka vrstvenia, vyzeral stále pekne prirodzene. Tento BB krém je hydratačný ale zanecháva pleť zamatovo matnú čo je hlavne výhoda pre mastné typy pleti.
Výdrž tak isto skvelá, večer vyzeral naozaj dobre no T-zónu som počas dňa prepúdrovávala.
Ďalšie plus pre tie baby čo majú radi pekné obaly, je že má krásny obal ktorý pôsobí veľmi luxusne.


       


Určite vám ho všetkým odporúčam aspoň skúsiť. Dá sa kúpiť aj 20 ml balenie len sa vyskúšanie.
Cena tohto BB krému za 20ml je 7€ a za 50 ml je 17€, čo sa možno niekomu bude zdať priveľa no na jedno použitie vám ho stačí dať fakt málo :) Odporúčam a kupujem ďalšie! :)


ĎAKUJEM že ste si prečítali tento článok :) budem rada ak mi napíšete do komentára či máte s týmto BB krémom skúsenosti a ak áno tak aké sú vaše dojmy :)

Ahojte :)

8 komentárov:

  1. masky vyzerajú veľmi dobre, rada by som ich skúsila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite pozri ich stránku :) niesu až také drahé :)

      Odstrániť
  2. Za seba odporúčam BB krém. Je dokonalý! Už dlho nepoužívam nič iné ;-) http://mycosmetictests.blogspot.sk/search/label/Missha

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento BB krém som kedysi používala neustále, no teraz som si už našla iného obľúbenca. Každopádne som s bb krémom bola veľmi spokojná až do času, kedy prestal mojej zmiešanej pleti vyhovovať. Inak odtieň č. 21 je vynikajúci a takýto neutrálny odtieň je skutočne u iných značiek problém zohnať.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. super som rada že máš tiež dobrú skúsenosť :)

      Odstrániť
  4. Vypadá to skvěle, taky hrozně ráda testuju kosmetiku :P

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mňa najviac zaujalo maslo a maska :) Majú krásne obaly

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť